Chat with us, powered by LiveChat

IT-outsourcing – Lägg ansvaret i våra trygga händer

Med IT-outsourcing lägger du ansvaret för hela (eller stora delar av) er IT-miljö i våra trygga händer. Tillsammans med er skräddarsyr vi en säker och stabil lösning som är den optimala för just er. Vi erbjuder ett komplett utbud av exempelvis professionell hosting i klustrad miljö, olika molntjänster och färdigpaketerade online-applikationer som driftas från något av våra datacenter.

Våra servrar är placerade i våra två svenska moderna, säkra datacenter (i Stockholm och Kramfors) där vi har full kontroll och övervakning. Vid behov hyr vi även in oss hos andra datacenter i Sverige och Tyskland. Vi kopplar samman datacenter till geokluster. Vår tillgänglighet är mycket hög och vi har ständig övervakning.

När din data ligger hos oss innebär det maximal flexibilitet och skalbarhet. Det innebär också att den är skyddad från oönskade händelser så som inbrott, brand, vattenskada och hårdvaruhaveri. Du har tillgång till dina data oavsett vad du befinner dig, med hjälp av vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst.

Med VDS (Virtual Dedicted Server) skapas din server med hjälp av ett virtualiseringsprogram på hårdvaruplattformar i våra datacenter. Med VPS (Virtuell Personal Server) får du en vanlig server som är lite lättare att sköta och med reserverad kapacitet.

Med molntjänster slipper du i ett enda slag saker som hårdvaruinköp (planering, köp, installation, montering, service, uppgradering av gammal hårdvara etc). Det samma gäller mjukvaruinköp (planering, köp, installation, inlärning, uppgradering, inställningar, diagnostik etc). Du kommer åt program och verktyg från vilken uppkopplad dator som helst, var än du befinner dig. Du behöver få eller inga egna servrar.

Managed hosting innebär att vi övervakar kritiska funktioner som minnesutnyttjande, CPU-last och säkerhetskopiering. Vi kan också sköta uppgradering av mjukvara till den senaste versionen (patchning). Licenshantering och mjukvaruadministration är ett annat av våra många områden.

Kontakta oss och bekanta dig med vad som ingår i vår IT-outsourcing.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande