Chat with us, powered by LiveChat

Applikationsdrift

Låt oss ta hand om era kritiska affärsapplikationer. Vi sköter installation, underhåll och felsökning. Många företag upplever att applikationer kan vara tröga och ha långa svarstider, vilket skapar irritation bland medarbetarna och kostar pengar. Vi har kompetensen och ser till att allting applikationsdriften flyter optimalt.

Vi står också för all kontakt med applikationsutvecklarna. Vi är SPOC (Single Point Of Contact) och du får en sammanhållen kontaktyta. Vi sköter samarbetet med alla inblandade tredjeparter och löser fel via dem eller på egen hand. Oavsett så behöver du bara ha kontakt med en enda part: oss. När du kontaktar oss vet vi precis hur din helhetssituation ser ut. Du slipper drunkna i information från applikationsleverantörerna och hålla ordning på en lång rad supportkontakter. Vi tillhandahåller högkvalitativ support av både hård- och mjukvara.

ExternIT är en Application Service Provider (ASP), som erbjuder mjukvaruapplikationer över Internet. Applikationerna körs på våra servrar och du behöver bara en enhet (dator, surfplatta etc) – i princip vilken som helst – att arbeta från.

Du kan sitta var som helst – på kontoret, hemma, på hotellet, på flygplatsen, hos kund och på semestern och alltid ha tillgång till dina applikationer. Detta sparar mycket tid, då varken är bunden till en geografisk plats, speciell maskin eller installerad programvara. Det krävs givetvis en normal uppkoppling, men det är sällan ett problem i dag.

Ibland kallas denna tjänst Software as a Service (SaaS) och On-demand Software, och så molntjänst förstås. Man prenumererar i regel på programvaran i stället för att köpa den och allt arbete kring licenser, användare, uppgraderingar och tillägg blir enklare.

Fakturering, bokföring, säljstatistik, planering och prestandaövervakning är exempel på tjänster som kan användas på detta sätt.

Vi berättar gärna mer om möjligheterna med applikationsdrift och besvarar på dina frågor. Vi anser att alla kunder är unika och har speciella behov som vi vill tillgodose.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande