Chat with us, powered by LiveChat

Säker e-post med Office 365-lösningar

En väl fungerande, trygg och stabil eposttjänst är A och O för alla företag. Använd epost och kalender med vår Hosted Exchange-tjänst på 5 GB eller 25 GB.

Med vår Office 365-lösning kommer du åt i stort sett hela kontoret var du än är. Avancerad och kraftfull epost, kalender, Office Web Apps, snabbmeddelanden, filer, presentationer och kontaktregister. Du kan då vara produktiv när som helst, var som helst och med vilken dator, surfplatta eller smartphone som helst. Du kan därtill enkelt samarbeta med andra via denna plattform.

Med dagens snabba och stabila uppkopplingar, även mobilt, är inte längre laddhastighet och avbrott ett problem och du är inte bunden till ditt kontor. Sköt din epost hemifrån, på resan, hos kunden eller till och med stranden. Datan ligger i molnet och systemet håller ordning på allt. Man kan lätt lägga till användare och tjänster vid behov. Office 365 är enkelt att kontrollera och hantera via ett intuitivt gränssnitt.

Naturligtvis har vi ett bra spamskydd. Spam är än i dag ett stort bekymmer för företag och det krävs ett kraftfullt filter för att inte behöva ödsla värdefull arbetstid på skräppost. Den riktiga eposten ska fram, spambreven ska stoppas i grind.

Vi tillhandahåller också sortering och filtrering av epost, samt arkiveringstjänster. Man vill alltid att inaktuell epost ska arkiveras men samtidigt vara hyfsat lättåtkomlig.

Med eposten på våra servrar, som naturligtvis säkerhetskopieras, riskerar du aldrig att bli av med någon epost vid datorhaverier, stöld eller felaktigt handhavande.

Du får trygg support och våra erfarna tekniker står till hands för att lösa små eller stora problem. De flesta problem löser vi direkt på telefon, i vissa fall på distans via fjärrstyrning. Vår prisbelönta helpdesk är öppen alla helgfria vardagar kl. 8:00-17:00. Övrig tid har vi jour, 24-7 året runt.
Låt oss sköta din epost. Då kan du vara säker på att allting fungerar.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande