Chat with us, powered by LiveChat

Fjärrskrivbord & Terminalservrar

På ExternIT ligger vi i framkant och arbetar mycket med fjärrskrivbord och terminalservrar, lösningar många av våra kunder haft mycket nytta av. Med anslutning till fjärrskrivbord eller terminalserver kopplar du upp dig mot en annan dator, en fjärrdator, eller en server och det fungerar som om du satt vid denna maskin. Filer, program och alla resurser blir tillgängliga på distans och du märker i princip ingen skillnad mot innan.

Det centrala när det gäller mobilitet i företagsvärlden är att man kommer åt affärskritiska data på ett säkert sätt, var man än befinner sig. Med dagens snabba och stabila uppkopplingar är inte längre laddhastighet och avbrott ett problem och du är inte bunden till ditt kontor. Sköt ditt arbete hemifrån, på resan, hos kunden eller till och med båten, fjällen eller Thailandsstranden. Det enda du behöver är skaplig Internetuppkoppling. Du kan avvända vilken nyare dator eller läsplatta som helst. Det behöver inte vara din egen, så du behöver inte ta med dig jobbdatorn. Eller så lånar du kollegans eller vännens.

Säkerheten då, tänker du kanske? Vi har hög säkerhet på våra lösningar så det finns ingen anledning till oro. Vi använder modern (MPLS) Multiprotocol Label Switching och konfigurerar IPsec (Internet Protocol security) samt VPN-tunnlar för säker och krypterad datatrafik.
Alla på ert företag kommer att arbeta mot en eller flera snabba servrar. Man kan lätt lägga till användare och tjänster vid behov. Detta är flexibelt och skalbart, till skillnad från den gamla skolans stationära lösningar.

Naturligtvis erbjuder vi bra support till våra fjärrlösningar. Vår prisbelönta helpdesk är öppen alla helgfria vardagar kl. 8:00-17:00. Övrig tid har vi jour, 24-7 året runt. Våra erfarna tekniker står till hands för hjälpa dig och inga frågor är för konstiga. De flesta problem löser vi direkt på telefon, i vissa fall på distans via fjärrstyrning.

Vi på ExternIT kan fjärrskrivbord utan och innan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande