Chat with us, powered by LiveChat

Hårdvara

Småföretag eller koncern – och alla däremellan – vi på ExternIT kan bli din pålitliga hårdvarupartner. Vi kan fullutrusta ert kontor med all upptänklig hårdvara, som du behöver. Vårt mål är den mest kostnadseffektiva och smarta lösningen för just ditt kontor.

Tillsammans med er skräddarsyr vi en lösning som passar er och era unika behov. Vi för en dialog och vi lyssnar. Tänk på oss som en lyhörd partner som du talar med och växer med, snarare än en mekanisk IT-leverantör av färdiga lösningar.

Vi kan se till att den mjukvara du behöver blir installerad och ser självklart till att allting fungerar korrekt, både från början men även framgent. Du får trygg support och våra erfarna tekniker står till hands för att lösa små eller stora problem.

Behöver du bygga ut din hårdvarupark eller får nya hårdvarobehov löser vi detta. Vi har svaren på dina frågor om hur du kan expandera din maskinpark. Vi är också duktiga på annorlunda hårdvarumiljöer. Inga specialbehov är för svåra för oss.

Vi erbjuder standardiserade datorer och tillbehör från välkända leverantörer. Produkter som vi vet fungerar väl både enskilt och tillsammans. Nyckelord är stabilitet, säkerhet och flexibilitet.
Frågor och supportärenden tar du direkt med oss – en enda kontakt – i stället för med varje enskild tillverkare. Du behöver inte sitta i olika telefonköer och jaga ansvariga. Du kanske inte ens vet var du ska börja? Sitter felet i routern, servern eller mjukvaran? Så vilken leverantör ska du egentligen kontakta? Med en enda leverantör – ExternIT – får du också ett tydligt grepp om kostnadsbilden och du vet precis vad som gäller både nu och om ett år.

Vi kan bygga dina arbetsstationer, ta fram lämplig mobil hårdvara och sätta upp din nätverksinfrastruktur. Exempel på hårdvara är datorer, bildskärmar, servrar, routrar, repeaters, brandväggar, skrivare, scannrar, projektorer och streckkodsläsare.

Vi på ExternIT kan hårdvara.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande