Chat with us, powered by LiveChat

Hemsidor

Låt oss skapa er hemsida. Vi kan sedan dessutom sköta underhåll, utbyggnad, marknadsföring och vid behov förse den med innehåll. Omfattningen bestämmer ni, men visst är det skönt att få koncentrera sig på kärnverksamheten? Hemsidor är ofta en orsak till huvudvärk för många företag och hemsiderelaterade uppgifter är den sortens uppgifter som lätt blir liggande månad efter månad. Det är också vanligt att de hamnar mellan stolarna. Vem ska lägga upp den nya texten? Vem ska uppgradera? Vem ska ringa webbhotellet om något inte fungerar?

Att bygga en solid, inbjudande hemsida kan verka lätt men det är mycket att tänka på och mycket som kan gå fel på vägen. En hemsida är i många fall utomståendes första kontakt med ett företag och det är förstås viktigt att den fungerar optimalt och gör sitt jobb så bra som möjligt. En potentiell kund kan klicka vidare inom fem sekunder om den hemsidan inte möter förväntningarna och ger svaren på kundens frågor. Men vi vet precis hur en framgångsrik hemsida ska se ut.

Vi säkrar hemsidor och optimerar den så att den laddar så snabbt som möjligt. En modern hemsida ska vara responsiv och fungera i alla miljöer – olika webbläsare på olika plattformar (som dator, mobil och surfplatta).

Våra erfarna seniora creative directors och art directors skapar en unik och snygg design på din hemsidor. WordPress är vår huvudplattorm, ett modernt publiceringsverktyg som används på miljontals hemsidor runt om i världen. I WordPress är det lätt att fokusera på användbarhet och tydlig navigering.

Vi har experter på SEO (sökmotoroptimering) och skapar förutsättningar för att just er hemsida ska positioneras så högt som möjligt i sökmotorerna och synas på rätt ställen.
Diskutera dina hemsidebehov med oss. Vi levererar inte bara färdiga lösningar, vi har en dialog med våra kunder om just deras situation.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande