Chat with us, powered by LiveChat

Låt oss underhålla hela er IT-infrastruktur

Vi kan designa, leverera och löpande underhålla hela er IT-infrastruktur. ExternIT är ett innovativt och modernt IT-företag som kan sänka era IT-kostnader, snabba upp arbetet, minimera risken för driftsstopp och höja kvaliteten.

Enskilda jobb kan gälla allt från fiberinstallation till säkring genom VPN och konfiguration av brandväggar och lastbalanserare.

Större infrastrukturprojekt börjar vanligen med en analys av er befintliga miljö och dess potential till förbättringar och besparingar. I implementeringsfasen genomför vi sedan installation och konfiguration av beställd hård- och mjukvara. Vi kan fullutrusta ert kontor med datorer, servrar, bredband, nätverk, skrivare, konferensutrustning, larm och så vidare. Vi tittar på saker som strömförsörjning, kabeldragning och kylning.

Annat som vi brukar analysera är tillgänglighet, prestanda, säkerhet och lagring. Med virtualisering och konsolidering försöker vi minska antalet servrar och centralisera och effektivisera lagringen.
När vi bygger trådlösa nätverk utreder vi och fastställer den perfekta placeringen av routrar och repeaters i era lokaler.

Mycket av vårt infrastrukturarbete består i att upprätta säkra punkt-till-punkt-förbindelser mellan era olika kontor – eller mellan era enheter och våra datacenter. Detta möjliggör att ni kan jobba mer mot molnet, vilket har en lång rad fördelar som att all data är tillgänglig var man än är och ni slipper bygga dyra, avancerade serverlösningar lokalt.

I dag är också kraven enorma på säkra tjänsteutväxlingar mellan företag, som filöverföring, transaktioner och kreditupplysningar. Stabilitet och vattentät hantering är ett måste.
Vi använder modern (MPLS) Multiprotocol Label Switching och konfigurerar IPsec (Internet Protocol security) samt VPN-tunnlar för krypterad datatrafik. Vi garanterar att ingen utomstående kan komma åt din data.

Diskutera dina infrastrukturfrågor med oss. Det är vi som är proffs på IT-infrastruktur. Så du som kund behöver inte vara påläst och inga frågor är konstiga frågor för oss på ExternIT. Vi vill ha en kontinuerlig, öppen och bra dialog genom hela processen, från första kontakt till driftsättning.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande