Chat with us, powered by LiveChat

IT-konsulter

Våra duktiga konsulter kommer gärna ut till dig för att sköta installationer, åtgärda problem samt bedriva proaktivt arbete med att kontrollera IT-infrastrukturen på plats. Genom att förebygga problem slipper man akuta utryckningar och dyra driftsstopp. Vi bygger rätt från början och minimerar risken för problem.

Vid enklare arbeten som inte kan skötas på distans, kan vi skicka en PC-tekniker. Men vi försöker alltid lösa uppgiften över telefon eller epost, eventuellt med hjälp av fjärrstyrning där vi kan se det mesta på distans nästan som om vi vore på plats.

Är uppgifterna något mer komplicerade kommer en systemtekniker ut till er. Vid större installationer bedriver vi projektledning på plats. Med intelligent planering kring just dina behov och sedan tester, valideringar och uppföljning kan vi säkerställa att aktuellt projekt genomförs på det mest kostnadseffektiva och kontrollerade sättet.

Uppgifter som behöver utföras på plats kan vara allt från virusrensning till planering och installation av trådlöst nätverk. Från programuppdatering till montering och inkoppling av hårdvara.

I dag är mycket IT-drift molnbaserad och datan ligger i våra datacenter. Ofta körs applikationer från våra servrar och kunden använder valfri dator, surfplatta eller smartphone för att jobba mot oss. Detta minskar behovet av kundbesök. De eventuella problem som uppstår ligger ofta i våra datahallar och system i stället för på servrar och hårddiskar hos er. Det är naturligtvis lättare att bygga en optimal, säker, uppdaterad stabil och redundant IT-miljö i våra påkostade, välbyggda datacenter än ute hos varje kund.

Vi på ExternIT vill att alla våra kunder ska känna sig lika trygga med en outsourcad IT-avdelning som man tidigare gjorde med egen personal, samt se fördelarna med inhyrd spetskompetens. Vi bygger trygga relationer med våra kunder och vill vara en pålitlig partner som man växer tillsammans med.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande