Chat with us, powered by LiveChat

Om ExternIT

Sedan starten har ExternIT fokuserat på att vara helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i Sverige. Vi arbetar med kända varumärken och rekommenderar endast det bästa åt våra kunder. Vårt primära fokus är företag i storlekarna 10 – 150 användare och vi finns representerade i de allra flesta branscher.

Vid outsourcing av IT tjänster drar vi fördelar ur våra systerbolags stordrift. Vi kombinerar redundanta datorhallar, professionell hosting och färdigpaketerade online-applikationer. Oavsett om Ni vill ha Mac eller PC, central eller distribuerad lösning så kan ExternIT leverera det.

Det första steget är att leverera en pålitlig IT-drift. Våra datacenter i Stockholm är anslutet mot internet mot tre operatörer och via multihoming kan vi dels garantera låg latency mot majoriteten av Sveriges internetoperatörer, dels erbjuda extremt bra upptid. I avtal garanterar vi en tillgänglighet på 99.9%. Om tillgängligheten är lägre kan Ni kräva återbetalning.

I alla våra tjänster inkluderar vi personlig support 8.00-17.00 via vår prisbelönta helpdesk.
Problem med datorer ska inte leda till stress därför tror vi på att ge våra kunder en help desk som känns trygg och nära. Vid problem ska det vara enkelt att lyfta telefonen eller maila och känna sig omhändertagen. Över 90% av alla ärenden löser vi direkt på telefon och via fjärrstyrning. De flesta inom 20 minuter.

Vår help desk har öppet alla helgfria vardagar 08:00 – 17:00. Självklart finns det även möjlighet att få jour dygnet runt, 365 dagar om året.
Vi hoppas att vi tillsammans kan skapa en väldigt konkurrenskraftig totallösning!

Binero Group-koncernen består idag utav 8 varumärken; Binero AB, Binero.Cloud, Crystone Sverige AB, ExternIT i Sverige AB, Levonline AB, Space2u Webhosting AB samt Servage AB. Koncernen har verksamhetsområden inom webhosting, professionell hosting och outsourcing av IT.

Certifikat

Ett urval av tjänster som erbjuds av ExternIT

  • Underhåll och övervakning av IT-miljöer
  • Teknisk projektledning
  • IT-arkitekter
  • Licenshantering och administration
  • Tekniker på plats
  • Slutanvändarsupport på telefon och mail

Vilka är vi?

Vi är det innovativa bolaget som genom att automatisera en stor del av kundernas tjänster sänker kostnaden för deras IT samtidigt som man höjer dess kvalité

Vår misson

Är att alla våra kunder ska känna sig lika trygga med en outsourcad IT-avdelning som man tidigare gjorde med egen personal, samt se fördelarna med inhyrd spetskompetens.

Vårt mål

Är att bygga relationer med våra kunder på sådant sätt att vi inte är en leverantör utan snarare en partner som man växer tillsammans med.

Våra kunder