Chat with us, powered by LiveChat

Wifi

Låt oss sätta upp och sköta om ert trådlösa nätverk. Antingen förbättrar och underhåller vi ert befintliga eller sätter upp ett nytt snabbt, stabilt, säkert och modernt trådlöst nätverk (med hårdvarugaranti).

Köp tjänsten trådlöst nätverk av oss, så att du kan fokusera på dina huvuduppgifter i stället för att ödsla viktig arbetstid på planering, inköp, installation, problemlösning, övervakning, säkring och uppgradering av nätverket.

Vi ser till att allt fungerar som det ska och utför regelbundna uppgifter som lösenordsbyte. Vi kan övervaka det trådlösa nätverket på distans och med fjärråtkomst kan vi komma åt inställningar, uppgradera mjukvara och lösa problem utan att skicka ut en tekniker. Då blir det förstås mycket billigare, enklare och effektivare.

Uppstår ett problem kan vi oftast lösa detta omedelbart med hjälp av telefon, epost och fjärråtkomst. De flesta supportärenden löses inom 20 minuter. Våra tekniker är erfarna och kunniga, tränade att snabbt identifiera och lösa problem. Du når vår prisbelönta helpdesk helgfria vardagar kl. 8:00-17:00. Övrig tid har vi jour, 24-7 året runt. Vid behov kommer vi dock alltid ut till er för att lösa problemen på plats.

Ett trådlöst nätverk som inte är korrekt och säkert installerat efter konstens alla regler är mycket sårbart för avlyssning, attacker och externa ingrepp, som att någon installerar fientlig mjukvara utan din kännedom. Dessa illasinnade grepp kan förstås utföras var som helst inom nätverkets räckvidd – ute på gatan, i trapphuset, i garage, på grannkontoret etc. Men vi garanterar att ditt företag är helt skyddat.

Även om man köper dyr hårdvara gäller det att placera routrar och repeaters av rätt sort och antal på optimala positioner för wifi. Det finns också mycket att göra på inställningssidan, till exempel reglera och prioritera trafiken. Och växer ert företag med fler lokaler, anställda och maskiner behövs utbyggnad av wifi.

Vi på ExternIT kan trådlösa nätverk. Låt oss hjälpa dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande